Кристиано Роналдо с първи коментар след издънката на Португалия срещу Сърбия


Кристиано Роналдо с първи коментар след издънката на Португалия срещу Сърбия
Снимка: GettyImages

3850 0

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо написа кратък пост в профилите си в социалните мрежи след загубения от Сърбия мач с 1:2. Той е на мнение, че дори "най-ветровитите пътища водят към най-желаното място".

Португалците отстъпиха първото място на нашите западни съседи и ще трябва да играят бараж за класиране на Световното първенство в Катар!

"Футболът постоянно ни показва, че понякога дори най-ветровитите пътища водят към най-желаното място. Вчерашният резултат беше тежък за нас, но не и толкова, че да ни пречупи. Целта да бъдем на Световното първенство през идната година продължава да е на дневен ред и знаем, че трябва да стигнем там. Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар", написа CR7 в социалните мрежи.

В победата на Сърбия пък едва ли има нещо изненадващо, тъй като бърза справка показва, че титулярите и резервите им, които играха срещу "мореплавателите", играят в най-добрите първенства в Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички