Мбапе: Ливърпул е машина


Мбапе: Ливърпул е машина
Снимка: Getty Images/Gulliver

3467 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе описа Ливърпул като машина. Мърсисайдци са по пътя към своята първа титла в Англия от 1990-та година насам, а представянето на тима до момента през сезона сериозно в впечатлило френския голаджия.

Ливърпул е един от клубовете, които е свързван с Мбапе. Въпреки това Юрген Клоп каза, че най-скъпо оценяваният футболист в света не е по финансовите възможности на клуба. Самият Мбапе пък сподели, че проявява само уважение и адмирации към това, което прави лидерът във Висшата лига до момента през сезона. „Това, което прави Ливърпул в момента е невероятно“ каза 21-годишният нападател. „Те са като машина – намериха точния ритъм и се наслаждават на всеки следващ мач, в който участват.“

„Не са загубили нито един мач. Когато ги наблюдаваш, всичко изглежда толкова лесно, но всъщност не е така. Момчетата са фокусирани, те играят мачове на всеки три дни и печелят, печелят и печелят. Проблемът в момента е, че всички гледат Ливърпул и правят планове как да се справят с тях. До края на сезона Ливърпул трябва да докажат колко силни са всъщност, но те ще го направят, защото са добър отбор и имат добър мениджър“ допълни още Мбапе.

А ето на кого се е възхищавал Мбапе като малък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички