Юрген Клоп за успеха на Ливърпул: Борихме се здраво, липсваше ни усета да побеждаваме


Юрген Клоп за успеха на Ливърпул: Борихме се здраво, липсваше ни усета да побеждаваме
Снимка: Getty Images

1355 0

Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира победата с 1:0 над Уулвърхямптън на неговия тим в реванша от третия кръг на турнира ФА Къп.

Германският специалист е останал доволен от факта, че неговите възпитаници най-накрая са съумели да постигнат успех във важен мач.

"Изглежда, че дълго време ни липсваше усета да побеждаваме и да играем добре. Днес ние се борихме здраво до края на срещата, която през повечето време беше под наш контрол", каза Клоп пред медиите.

"Това е реакцията, която искахме да видим. Харви Елиът направи страхотен мач, като се има предвид, че получи удар в пищяла в началото на срещата. Той се бори до края и неговият гол беше изключителен. Имам няколко претенденти за играч на мача. Направихме добро първо полувреме и имахме добри периоди през второто. Мачът за купата мина добре", добави още германецът.

В следващия кръг от надпреварата Ливърпул ще се изправи срещу Брайтън, който вкара 6 попадения на мърсисайдци през този сезон в мачовете им от Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул вади 53 милиона за испанска звезда?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички