Юноша на Манчестър Юнайтед с отпечатък в тежка загуба на Ливърпул, напомни откъде е тръгнал (ВИДЕО)


Юноша на Манчестър Юнайтед с отпечатък в тежка загуба на Ливърпул, напомни откъде е тръгнал (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1480 0

Ливърпул записа втори неубедителен двубой във Висшата лига срещу Брайтън през сезона, след като отново допусна 3 попадения от "чайките". И докато през есента възпитаниците на Клоп също отвърнаха с 3 броя за заформилото се 3:3, то по-рано днес те записаха шестото си поражение от началото на сезона в елита на Острова. 

До него се стигна след 3:0 при домакинството на Брайтън от 20-тия кръг на Висшата лига, в което двата тима бяха на различни полюси и докато мърсисайдци изиграха повече от неубедителен мач, то по-непретенциозния тим се справи на ниво. 

И трите попадения бяха през втората част, като Марч вкара две от тях в началото на полувремето, а в 82-рата минута с попадение се отчете и юношата на Манчестър Юнайтед - Дани Уелбек.

Video edited on Kapwing

Той се появи от резервната скамейка в 66-тата минута, а след попадението бе близо до второ такова след страхотни действия в преден план, но Алисон го предотврати. 

По този начин Уелбек вкара втория си гол във вратата на Ливърпул, след като вече се бе разписвал срещу мърсисайдци с екипа на Арсенал на 4 март 2017 г. От въпросното попадение преминаха точно 2143 дни.

След двубоя пък социалните мрежи се напълниха с отпразнуването на англичанина, който използва "запазената марка" на един от най-звездните играчи на Манчестър Юнайтед в днешно време - Маркъс Рашфорд. 

Вижте страхотна статистика относно близо половината голове на Рашфорд за Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички