Клоп припомни пътя към успехите и как се решават проблемите


Клоп припомни пътя към успехите и как се решават проблемите
Снимка: Getty Images

1224 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори по адрес на възпитаниците си преди предстоящия реванш срещу Уулвърхямптън в турнира за купата на Футболната асоциация.

Двата тима се изправиха по-рано през месеца на "Анфийлд", но след 1:1 не успя да се определи победител от двойката. Тогава мърсисадците не се представиха на познатото ниво от миналите сезони, като тенденцията от слаби представяния продължи и в идните мачове.

Поради тази причина германският специалист обясни какво се случва с възпитаниците му и по какъв начин ще се борят оттук насетне във Висшата лига, където са на 10 точки зад местата, даващи право на участие в Шампионската лига.

"Проблемите, които имахме в мача срещу Брайтън, бяха очевидни. В крайна сметка това са футболни проблеми и те се решават на терена. Трябва да играем по-добър футбол и да бъдем по-компактни. Теренът изглежда твърде голям, когато се защитаваме. Трябва да се върнем към основите и след това да правим следващите стъпки.

Искаме да направим някои неща малко по-различно. Всички успехи във футбола започват със стабилната защита. Това е всичко, което трябва да направим отново. Нуждаем се и от свежест", обясни специалистът пред медиите.

Вижте за кой играч ще спорят Ливърпул и Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички