Юрген Клоп отново изпусна нервите си: "Наистина ли? Дошъл си дотук и това е въпросът, който имаш"?!


Юрген Клоп отново изпусна нервите си: "Наистина ли? Дошъл си дотук и това е въпросът, който имаш"?!
Снимка: Getty Images

2327 0

Юрген Клоп не успя да сдържи раздразнението си по време на пресконференцията преди срещата на Ливърпул срещу Брайтън.

Наставникът получи въпрос относно трансферите на мърсисайдци през този месец. Репортерът Карл Маркъм го попита: „По-рано казахте, че не можете да решите всички проблеми на трансферния пазар, дали защото смятате, че няма играчи, които могат да решат проблемите, не можете да ги купите, или причината е финансова“…

Преди обаче да успее да довърши, Клоп се намеси: „Карл, наистина, честно казано, Карл, направил съм, мисля, шест хиляди пресконференции с Ливърпул и ти си бил част от 5999, на различни места, очевидно, но винаги си бил там. Ако искаш да пишеш или каквото и да е, днес не пишеш, днес просто записваш, хайде... Сега отново трябва да ви разкажа историята с парите? Наистина? Наистина? Трябва да я разказвам отново“?

Този въпрос се превърна в причина Юрген Клоп да подхване двуминутен монолог.

Защо задаваш въпрос, когато отговорът е на масата… Стоиш тук, защото... карал си дотук, не знам как си дошъл, стоиш тук и това е въпросът, който имаш. Знаеш отговора“, продължи наставникът на Ливърпул.

Клоп обърна внимание, че голям проблем са и контузените играчи. Проблем, който не може да се реши толкова лесно, и трансферният прозорец не е решението.

Понякога се налага, обикновено просто трябва да издържим, докато момчетата се върнат. Така че това е положението. Но трансферният пазар не е решение за нас в този момент“ добави още той.

Срещата с Брайтън ще е ключова за Ливърпул, защото двата отбора ги дели само една точка. В същото време контузените в състава на Клоп продължават да растат.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички