Юрген Клоп: Всички знаем, че Салах иска да остане


Юрген Клоп: Всички знаем, че Салах иска да остане
Снимка: Getty Images

3252 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп коментира последното интервю на Мохамед Салах, в което египтянинът говореше за новия си договор с мърсисайдци. Според Клоп такъв конктракт ще бъде подписан, но за това е нужно време. Той разкри и че Алисон и Трент Александър-Арнолд вече са подновили тренировки.

„В днешни дни е опасно с тези интервюта. Ние знаем, аз знам, че Мо иска да остане. Ние също искаме да остане. Тези неща отнемат време. Всичко е наред. Аз съм положително настроен в това отношение. Феновете не са толкова нервни, колко сте вие, журналистите", заяви Клоп.

"Трент и Алисон тренираха вчера. Дивок и Тиаго – не. Всички играчи, които не са контузени или не играят на Купата на Африка, са на разположение. Харви Елиът вече прави някои неща на тренировъчното игрище и изглежда обещаващо. Не е толкова далеч от това да поднови тренировки с отбора", добави германецът.

"Фалшивите тестове? Това са положителни тестове. Когато имаш възможност да направиш повторен тест, ден или ден и половина след това, той може да се окаже негативен. След това трябва да направиш и трети тест. Между първия и третия не можеш да използваш тези играчи", разясни Клоп ситуацията около фалшивите положителни тестове, заради които бе отложен първия мач между Арсенал и Ливърпул, който трябваше да се играе на "Емиратс" минали четвъртък.

Микел Артета върши отлична работа. В състава има много млади играчи. Вълнуващо е да гледаш нападателното трио. Има ясна идея и мисля, че отборът е много по-добър от предишния път, когато се срещнахме (б.ред. - през ноември Ливърпул победи Арсенал с 4:0 на „Анфийлд“). Много труден жребий“, коментира Клоп на днешната си пресконференция.

Ето и какво заяви Мохамед Салах по повод новия си контракт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички