Бивш нападател на Ливърпул с два шедьовъра за 60 секунди... и двата отменени (ВИДЕО)


Бивш нападател на Ливърпул с два шедьовъра за 60 секунди... и двата отменени (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2478 0

Във второто ниво на английския футбол Чемпиъншип Фулъм разгроми с внушителното 7:0 Рединг като гост от кръга. С попадения за тима се отличиха Хари Уилсън на два пъти (13' и 60'), Александър Митрович също на два пъти (45+3' и 89'), Кени Тете (68'), Неескенс Кебано (70') и Тосин Адарабиойо (75').

Фулъм тотално надигра своя опонент и имаше цели 22 удара само едва 3 за домакините. Притежанието на топката също бе в полза на гостите (68%). Така Фулъм запази втората си позиция с 48 точки след 24 изиграни мача - точка по-малко от лидера Борнемут, който е с мач аванс.

Рединг пък е на незавидната 21-ва позиция с едва 22 пункта от 24 мача. Ситуацията в мача срещу Фулъм можеше и да е по-различна за домакините, а с основна заслуга за това щеше да е бившият нападател на Ливърпул Анди Керъл.

Снажният атакуващ футболист дори вкара два изключително красиви гола, но за негово огромно съжаление никой от тях не бе зачетен, тъй като бяха отменени заради засади. Първият бе реализиран след фин ножичен удар (можете да го видите на второто видео по-долу в материала - след 04:00 минута).

Второто попадение обаче бе дори още по-красиво. При него Керъл пое малко по-далеч от дъгата на наказателното поле една топка на гърди, след което моментално я изстреля с левия си крак и не остави никакви шансове на вратаря (можете да го видите в първото видео по-долу в материала). И двете ситуации се развиват малко след 30-ата минута при резултат само 0:1 в полза на Фулъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички