Юрген Клоп в сериозно интервю: Говори за една от най-болните му теми


Юрген Клоп в сериозно интервю: Говори за една от най-болните му теми
Снимка: Getty Images/Guliver

3120 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е всеизвестен като една от най-колоритните личности в съвременния футбол. Усмивката е неизменна част от лицето му без значение дали в радостни или в тъжни мигове. Бисерите и шегите му често преобладават в интервютата му и настроението е отлично.

Този път обаче немският специалист даде малко по-необичайно интервю пред един от своите играчи в лицето на Анди Робъртсън. Клоп говори за починалия си баща и тъгата от това, че той така и не го е видял като мениджър.

"Моят баща никога не ме видя като мениджър. Той почина 4 месеца преди да стана мениджър. Моят баща бе треньор също. Той ме насочи в кариерата, но никога не видя моята истинска кариера на мениджър. Това е трудно и тежко от време на време, ако трябва да съм честен.

Това, което е много странно, е, че аз сега съм на 53 години и ако се погледна от определен ъгъл в огледалото, съм уплашен до смърт, защото приличам точно на баща си. Никога не съм приличал на баща си, цял живот съм приличал на майка си. Сега изведнъж аз съм баща си." - сподели Клоп.

Междувременно, ФА разкри кога Ливърпул открива новия сезон с мач за Къмюнити Шийлд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички