Юрген Клоп убеждава ръководството на Ливърпул да върне Коутиньо на "Анфийлд"


Юрген Клоп убеждава ръководството на Ливърпул да върне Коутиньо на "Анфийлд"
Снимка: Gulliver/GettyImages

14232 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп се опитва да убеди ръководството на клуба да си върне Филипе Коутиньо, твърди британското издание Mirror. Според информациите, немският специалист е провел разговор със спортния директор Майкъл Едуардс, който отговаря за трансферите на мърсисайдци.

Клоп е искал да разбере от Едуардс какви са шансовете Коутиньо да се върне обратно на "Анфийлд". Германецът има силна връзка с атакуващия полузащитник и иска отново да работи с него през следващия сезон. За целта обаче "червените" трябва да стигнат до приемливо споразумение с настоящия отбор на бразилеца - Барселона, който едва ли иска да излиза на загуба от трансфера.

Както е известно, в началото на 2018-а каталунците привлякоха Коутиньо срещу рекордните 142 млн. паунда. Бразилецът обаче така и не успя да опровергае очакванията към него и не се наложи сред титулярите. През този сезон Коутиньо бе изпратен да играе под наем в шампиона на Германия Байерн Мюнхен.

Според Mirror, Барселона е склонен да върне Коутиньо на Ливърпул, но само под наем. Каталунците искат 8 млн. паунда за сделката, а освен това настояват заплатата на футболиста в размер на 250 хиляди паунда да бъде изцяло поета от мърсисайдци. Интерес към бразилеца проявява и Тотнъм.

Наскоро се появиха информации, че Ливърпул следи една от звездите на Ла Лига, но със сигурност ще срещне конкуренцията и на двата местни колоса - Барса и Реал Мадрид. Подробности по темата може да видите в този материал на SportLive

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички