Анчелоти: Клоп ми каза, че мачът с Атлетико е престъпление


Анчелоти: Клоп ми каза, че мачът с Атлетико е престъпление
Снимка: Getty Images/Guliver

3031 0

Наставникът на Евертън Карло Анчелоти сподели какво му е казал Юрген Клоп след срещата с Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Според немския специалист е било престъпление реваншът на „Анфилд“ да се проведе, като се има предвид ситуацията с коронавируса по света в момента.

„Мърсисайдци“ загубиха с 2:3 у дома срещу Атлетико Мадрид и отпаднаха от Шампионската лига в последния си мач преди прекъсването на футболните шампионати заради пандемията от коронавирус. Анчелоти коментира пред „Кориере дело спорт“ въпросната среща, която се проведе без никакви безопасни мерки за публиката на стадиона. „Чух се с Клоп онзи ден. Той ми каза, че провеждането на срещата при условия като настоящите е било престъпление и мисля, че е прав. Живеем живот, който не сме имали досега и това ще ни промени. Трябва да намалим очакванията си и това зависи и за футбола. Сега приоритетът е здравето и ограничаването на контактите. Кога ще се започне отново, кога ще приключат шампионатите - повярвайте ми, това не ме интересува изобщо. В момента това е последното нещо, за което мисля“, каза Карло Анчелоти.

Има сериозни предположения, че голяма част от футболистите няма да са във форма, когато първенството бъде подновено, но според Карло Анчелоти това няма да е кой знае какъв проблем. А ето какъв жест на лекари разплака Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички