Култов Грийлиш след боя над Ливърпул: Между полувремената бях в... тоалетната


Култов Грийлиш след боя над Ливърпул: Между полувремената бях в... тоалетната
Снимка: Getty Images

2987 0

Манчестър Сити даде сериозна заявка, като категорично надигра Ливърпул и заслужено спечели с убедителното 4:1. Футболистите на Пеп Гуардиола изостанаха в резултата, но показаха отлична реакция и бързо-бързо изравниха, а след това и надделяха, за да продължат гонитбата с Арсенал.

Безспорно един от най-добрите футболисти на терена бе Джак Грийлиш. Бившият полузащитник на Астън Вила даде гол и асистенция, а цялостното му представяне бе впечатляващо. След срещата именно англичанинът се отличи с култов коментар.

Той призна, че е имал проблеми и че цяла сутрин се е чувствал зле. Очевидно проблемите му са били със стомаха, тъй като допълни още, че по време на почивката между полувремената е бил в тоалетната.

"Брилянтно представяне, да. Знаехме, че ще бъде труден мач срещу Ливърпул, още повече, че е първи след почивката за националните - те винаги са трудни. Искахме да започнем подобаващо тази последна част от сезона" - започна той, след което бе запитан за промяната за второто полувреме.

"Аз бях в тоалетната. Чувствах се зле цяла сутринта. Вече съм по-добре" - сподели той с голяма усмивка. За завършек на интервюто пред BT Sport отново бе шеговит: "Обичам те, но трябва да тръгвам. Трябва да отида в съблекалнята и да видя колко дни почивка имаме". Вижте как Манчестър Сити обърна и разби Ливърпул във Висшата лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички