Юрген Клоп: Трент е "световна класа", без да виня никого


Юрген Клоп: Трент е "световна класа", без да виня никого
Снимка: Getty Images/Guliver

900 0

Трент Александър-Арнолд "показа класа" при а победата на Ливърпул с 3:0 над Арсенал. Това заяви мениджърът Юрген Клоп.

"Вкарахме тези прекрасни голове и Трент Александър-Арнолд отново показа класа. Не искам да правя повече дискусия за Трент или подобни неща. Казах, че това беше решението на Гарет Саутгейт. Той е благословен от избора, който има в тази позиция, но Трент е в добра форма. Ако някой каже, че не е, тогава трябва да кажа, че греши, това е всичко. Не нося отговорност за неговите решения", смята Клоп.

"Не искам хората да мислят, че имам спор с Гарет Саутгейт. Нямам, изобщо даже. Уважавам неговата роля и решението му, но познавам играча по-добре от всеки друг, отколкото всеки друг треньор, аз мога да кажа, че е играч от световна класа. Победата над Арсенал беше много важна за нас, защото трябва да покажем, че се борим докрай за целите си".

"В нашата ситуация е ясно, с всички неща, които ни се случиха през този сезон, ни доведоха до положение, че нямаме съдбата в ръцете си", продължи германецът.

"Трябва да спечелим мачовете си, а някой друг да загуби, защото вече не играем с повечето от тях, но трябва да оказваме натиск върху тях и това направихме с резултата срещу Арсенал.
Все още не сме в края на сезона или да сме завършили. Евертън може да ни подмине, Уест Хем може да ни подмине и всички подобни неща", допълни Юрген Клоп. А има ли конфликт между Клоп и Ван Дайк, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички