Юрген Клоп съжали за червения картон на Арсенал, напрежението се стоварило върху Ливърпул


Юрген Клоп съжали за червения картон на Арсенал, напрежението се стоварило върху Ливърпул
Снимка: Getty Images

1258 0

Късно снощи Ливърпул не успя да се справи със съпротивата на Арсенал и първият 1/2-финал за Купата на Лигата в Англия завърши без победител - 0:0!

Мърсисайдци играха с човек повече около 70 минути, но така и не успяха да "разпечатат" вратата на Рамсдейл и отправиха едва един точен удар в нея. Старши треньорът Юрген Клоп коментира двубоя така:

"Започнахме мача много добре и това ми хареса. Такава беше целта ни. Щеше да е по-хубаво да бяхме вкарали гол, а не съперникът да остане с човек по-малко. От този момент върху нас се стовари напрежението, че трябва на всяка цена да отбележим, а преди началото по обясними причини се наложи да правим промени в състава", заяви немецът. Ливърпул игра бе звездите си Садио Мане и Мохамед Салах, които са ангажирани с националните си отбори в турнира за Купата на африканските нации.

"През второто полувреме предприехме някои ходове, след които заиграхме по-добре. Имахме и няколко чисти положения, но не беше достатъчно. В крайна сметка победителят се определя в два мача и сега сме на полувремето. Не си спомням някога на почивката на мач при 0:0 да съм си помислил "нямаме шанс". Ще дадем всичко от себе си в реванша", обеща Юрген Клоп. 

*Реваншът на "Емирейтс" ще се състои на 20 януари (четвъртък)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички