Кошмарни новини за Стивън Джерард и Астън Вила


Кошмарни новини за Стивън Джерард и Астън Вила
Снимка: Getty Images

5584 0

На 13 август Астън Вила победи Евертън с 2:1 на собствен терен в мач от втория кръг на английската Висша лига и спечели първи три точки в новия шампионат.

В този сблъсък Стивън Джерард пусна като титуляр новото попълнение от Севиля - защитника Диего Карлос, но в края на срещата го замени, тъй като бразилецът видимо изпитваше болка в глезена и накуцваше.

Още след последния съдийски сигнал Стиви Джи намекна, че контузията на централния бранител е сериозна, а днес (15 август) от клуба официално обявиха какво е състоянието му:

"Астън Вила може да потвърди, че Диего Карлос е скъсал ахилесовото си сухожилие. Играчът ще се нуждае от операция и след това ще започне своята рехабилитационна програма", гласи краткото изявление в официалния сайт на Вила.

Травмите в ахилеса са сред най-тежките във футбола и със сигурност Карлос ще се нуждае от няколко месеца, преди да се завърне към нормален тренировъчен процес. Медиите на Острова дори прогнозират, че за него голяма част от сезон 2022/23 вече е приключила!

Вижте още: Манчестър Юнайтед отрече, че ще прекратява договора на Роналдо!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички