Ливърпул - Кристъл Палас по ТВ: Кога и къде да гледаме мача?


Ливърпул - Кристъл Палас по ТВ: Кога и къде да гледаме мача?
Снимка: Getty Images

1991 0

Тази вечер (15 август) английският гранд Ливърпул приема на свой терен Кристъл Палас в последния мач от 2-ия кръг на Висшата лига за сезон 2022/23!

Съставът на Юрген Клоп стартира новата кампания на Острова с равенство 2:2 при визитата си на Фулъм на 6 август. Този на Патрик Виейра пък записа домакинско поражение от Арсенал с 0:2 на 5 август.

!Къртис Джоунс, Ибрахима Конате, Тиаго и Окслейд-Чембърлейн са контузени, а Диого Жота, Матип и Цимикас са под въпрос за мърсисайдци. Гостите няма да могат да разчитат на Джак Бътланд, Джеймс МакАртър, Джеймс Томкинс и Нейтън Фъргюсън, докато състоянието на Майкъл Олайз ще се преценява до последно.

*През миналата кампания двата тима играха два пъти за първенство - 3:0 и 3:1 за мърсисайдци, а на 15 юли изиграха лятна контрола, която бе спечелена от Пуул с 2:0 (голове на Хендерсън и Салах).

Двубоят на "Анфийлд" ще стартира в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на Ливърпул - Кристъл Палас НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички