Юрген Клоп с една добра и една лоша новина за отбраната на Ливърпул


Юрген Клоп с една добра и една лоша новина за отбраната на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2862 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви какво е състоянието на двамата отсъстващи бранители Джо Гомес и Жоел Матип. Защитниците пропуснаха гостуването на Челси заради травми, като вместо тях партньор на Върджил ван Дайк стана Фабиньо, който впоследствие бе избран за играч на мача.

След мача Клоп обясни, че Гомес е почти излекуван, но при Матип ситуацията е по-сериозна и ще отстъства поне няколко седмици. "Джо всъщност е добре. Не беше нещо сериозно, но трябваше да се подсигурим. Мисля, че още в понеделник ще бъде готов", заяви Клоп.

"При Жоел е малко по-различно. Не е най-лошото нещо на света, но поне няколко седмици ще отсъства. Вероятно след паузата за националните отбори ще бъде готов. Трябва да видим. Не е приятно", каза още наставникът на Ливърпул.

"Това е лудост, само за един ден "бам-бам", не скри разочарованието си Клоп от контузиите на двамата бранители. "Но пък имаме Фабиньо, който изигра страхотен мач, така че това беше наистина приятно", добави германецът. 

Междувременно се появиха информации, че ръководството на Ливърпул ще зарадва Юрген Клоп с трансфер на негов любимец от Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички