Тим от Лондон предложи 25 млн. паунда за талант на Ливърпул


Тим от Лондон предложи 25 млн. паунда за талант на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

7617 0

Ръководството на Кристъл Палас е готово да предложи 25 милиона паунда за младия нападател на Ливърпул Райън Брюстър, съобщава Liverpool Echo. Брюстър прекара втората половина от миналия сезон под наем в Суонзи, където вкара 11 гола в 22 срещи.

След като се завърна в родния си клуб през миналия месец, Брюстър беше засипан с оферти от клубове от цялата страна. Около 10 тима са се свързали с мърсисайдци, за да разберат дали могат да привлекат талантливия нападател в редиците си.

Според информациите, Палас е готов да плати 19 млн. паунда за трансфера на Брюстър плюс още 6 милиона под формата на бонуси. Освен това в сделката ще има заложена т.нар. "buyback" клауза, която ще позволи на Ливърпул във всеки един момент да си върне футболиста, но срещу по-висока цена - 37 млн. паунда.

Преди два дни Ливърпул обяви привличането на Диого Жота от Уулвърхямптън за около 40 млн. паунда. Веднага след това се появиха информации, че "вълците" преговарят с мърсисайдци за един от нападателите на отбора (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички