Юрген Клоп: Преследвахме най-добрия отбор до самия край


Юрген Клоп: Преследвахме най-добрия отбор до самия край
Снимка: Getty Images

1961 0

Мечтата на Ливърпул за историческия куадрупъл бе убита, след като Манчестър Сити вдигна трофея от Висшата лига изключително драматично в последния кръг от надпреварата.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп даде интервю, в което поздрави състава, воден от Пеп Гуардиола, но в същото време не скри и разочарованието си.

"Поздравления за Манчестър Сити и Пеп Гуардиола. Благодаря и на Уулвърхямптън и Астън Вила, че направиха деня още по-интересен. В крайна сметка, ние не искахме да се случат нещата по подобен начин, но явно така е било писано", сподели германецът пред Sky Sports.

"Беше много динамичен ден. Не знам точно резултатите, ако не се лъжа Вила водеха с 2:0, а след това бяха обърнати, но както и да е. Разбира се, ще излъжа, ако кажа, че не съм разочарован".

"Не изиграхме най-добрия си мач. 92 точки е страхотно постижение. Искахме златните медали, но ще трябва да се задоволим с второто място. Моите момчета дадоха всичко от себе си и съм страшно доволен от тях. Преследвахме най-добрите до самия край, това е изключително трудно да се направи. Сега ще изградим състав, който ще има за цел да продължава да печели", завърши специалистът.

Следващото изпитание пред Клоп и Ливърпул е Реал Мадрид. Двата отбора ще се срещнат на финала в Шампионска лига предстоящия уикенд. А ето кои са имената печелили купата с големите уши като играчи и треньори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички