След коментара на Бонучи: Ветеранът Киелини също се включи на темата "Кристиано Роналдо"


След коментара на Бонучи: Ветеранът Киелини също се включи на темата "Кристиано Роналдо"
Снимка: Getty Images

3970 0

Ветеранът в Ювентус Джорджо Киелини направи любопитен коментар относно напускането на Кристиано Роналдо. Опитният бранител заяви, че CR7 се е нуждаел от отбор, който е по-фокусиран върху настоящето, а не върху бъдещето и добави, че решението на португалеца е повлияло на отбора:

"Вече знаех, че той може да напусне това лято, защото достигнахме етап, в който виждахме, че Кристиано се нуждае от нова мотивация и хора, които да играят за него", разкри той пред "DAZN" и добави:

"Когато намери такъв отбор, той винаги може да бъде ключова фигура, както беше и в Юве. Ювентус започна процес по обновяване и се опитва да намали средната възраст на тима. Естествено, евентуално негово присъствие би било голям бонус, но е нормално, че избра Юнайтед. Той искаше отбор, по-фокусиран върху настоящето, отколкото върху бъдещето".

"Роналдо си тръгна на 28-ми август и със сигурност щеше да е по-добре, ако беше напуснал по-рано, за да можем да се подготвим. За съжаление платихме цена за това. Ако той си беше тръгнал на 1-ви август например, щяхме да имаме време да се реорганизираме и да сме готови за началото на сезона", опита се да обясни слабия старт на Юве в Серия А Киелини.

По-интересното в случая е, че след снощния мач на "старата госпожа" в Шампионска лига, партньорът на Киелини в отбраната - Леонардо Бонучи, също направи интересно изказване за Кристиано Роналдо и заяви, че тимът е загубил облика си заради него!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички