Върджил ван Дайк смята, че Ливърпул все още има шанс за титлата


Върджил ван Дайк смята, че Ливърпул все още има шанс за титлата
Снимка: Getty Images

1827 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че не смята надпреварата за шампионската титла във Висшата лига не е решена. Нидерландецът призова феновете на мърсисайдци да не спират да вярват в отбора.

"Преди няколко години бяхме на този "горещ стол" - на две точки пред второто място. Тогава беше тежко и не издържахме. Такова лидерство е трудно да се нарече удобно. Не е лесно да се справиш с огромното напрежение. Но Манчестър Сити вече доказа, че е невероятен клуб и може да направи каквото пожелае", коментира той.

"Но ако някой от феновете не вярва вече в шампионската надпревара - не идвайте на стадиона и не ни подпрепяйте. Трябва да вярвате, че ние можем да побеждаваме и да променяме ситуацията. Имаме още много мачове, за да се промени всичко", добави бранителят.

В момента Манчестър Сити има 66 точки и е начело във Висшата лига. Ливърпул има 60 точки и мач по-малко. Ето и какво заяви Юрген Клоп преди финала с Челси за Купата на Лигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички