Юрген Клоп посочи колко точки ще са достатъчни на Ливърпул, за да е в топ 4


Юрген Клоп посочи колко точки ще са достатъчни на Ливърпул, за да е в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

2405 0

Мениджърът на английския шампион Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението, че ако неговият отбор спечели останалите си 4 двубоя до края, то най-вероятно ще се класира в топ 4 на Висшата лига. Към момента мърсисайдци са 6-и с 57 точки от 34 мача, 5-и са Уест Хям с 58 пункта, Лестър и Челси са съответно 4-ти и 3-ти с по 63 и 64 точки, но и мач повече.

"Ако спечелим оставащите 4 мача, мисля, че ще е достатъчно да сме в топ 4. Но това е голямо "ако". Играем в четвъртък срещу Ман Юнайтед. Знам, че те играят и във вторник, и в неделя и че имат натоварена програма, но ако погледнете състава им - те могат да правят промени, в това няма съмнение. 3 мача за седмица е абсолютна лудост, наистина не го разбирам, но така стоят нещата.

Ще видим дали Уест Бромич все още ще се бори за оставане във Висшата лига, когато играем с отбора, след това пък Бърнли. Всички отбори имат своите цели. А ако нямат такива и вече са ги постигнали, то те могат да играят напълно освободени и без натиск, което също не е добре за нас. Ще има напрежение, докато печелим, защото можем да постигнем нещо" - сподели Клоп.

A преди часове Юрген Клоп призна, че "никой няма да плаче, ако отборът не се класира за Шампионска лига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички