Юрген Клоп: Пишехме сценарий върху бананова кора


Юрген Клоп: Пишехме сценарий върху бананова кора
Снимка: Getty Images

2134 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че много от позитивните тестове на футболистите в тима са се оказали фалшиво положителни. Въпреки това германският специалист не посмя да рискува и остави всички тях извън групата за мача с Шросбъри от ФА Къп (4:1).

"Мислехме, че имаме истинска вълна от заразени, но се оказа, че повечето тестове са фалшиво позитивни. Но правилата са такива, че предпочетохме да оставим всички извън състава за днешния мач. Единственият реално заразен в състава е Трент Александър-Арнолд, всички останали са с фалшиво положителни тестове", разкри Клоп.

"Казах на момчетата след мача, че се гордея с тях. Толкова много неща се объркаха, особено след като получихме гол. Все едно пишехме сценарий върху бананова кора. Всички младежи, които се включиха, са много добри играчи, няма съмнение в това. Но е доста трудно, когато трябва да играеш срещу отбор, прибран дълбоко в неговата половина, какъвто бе Шросбъри", каза още германецът.

"Тиаго Алкантара не е аут до края на сезона, изобщо не. Травмата е на бедрото, това е ситуацията и му трябва време. Той не е тренирал тази седмица, но очакваме да се върне, за да направи рехабилитация от утре нататък и тогава ще видим", завърши специалистът.

Репортаж от двубоя прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички