Юрген Клоп отписа Ливърпул в първенството и коментира дузпата, с която Арсенал спечели трите точки


Юрген Клоп отписа Ливърпул в първенството и коментира дузпата, с която Арсенал спечели трите точки
Снимка: Getty Images

2729 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че отборът му е аут от борбата за титлата в английската Висша лига този сезон, след като допусна нова грешна стъпка, губейки от Арсенал на "Емиратс" с 2:3. Мърсисайдци са на десето място в таблицата с 10 точки след първите си 8 мача, а "топчиите" са лидери с 24 пункта (след 9 изиграни срещи).

"От настоящата ситуация изглежда ли така, сякаш ще бъдем шампиони в края на сезона? За съжаление - не. Да, в труден период сме, но трябва да преминем през него. В останалите турнири не сме извън бората", каза немецът на пресконференцията си, запитан дали Ливърпул вече е изгубил всички шансове за триумф във Висшата лига.

Клоп каза няколко думи и за дузпата, с която Арсенал спечели мача, изразявайки мнение, че била "доста лека": "Относно ситуацията с дузпата - да, разбира се, че трябваше да изчистим топката. Но вярвам, че не очаквате да кажа сега, че това е било чиста дузпа... тя беше доста лека. Смятам, че това е ситуация, която съдията трябваше да прегледа отново в реално време".

"Много неща не се развиха в наша полза, но не сме слепи. Знаем, че и ние трябваше да се справим по-добре в определени моменти. Като цяло това беше добър мач като гост срещу добър отбор. Създадохме им доста проблеми, но в крайна сметка си тръгваме без точки".

За финал Юрген Клоп разкри, че контузиите на Луис Диас и Трент Александър-Арнолд изглеждат сериозни: "Трент е контузен, същото се отнася и за Луис Диас. Положението и на двамата не е добро. Това е "черешката на тортата"...".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Микел Артета след 3:2 срещу Ливърпул: Бяхме по-добри във всеки компонент, съперниците започват да ни уважават

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички