Ливърпул и Садио Мане ще продължат добрите си отношения, Салах умува


Ливърпул и Садио Мане ще продължат добрите си отношения, Салах умува
Снимка: Getty Images

1418 0

Ливърпул е на път да предложи нов контракт на Садио Мане, съобщава Football Insider. Сенегалската звезда, която навърши 30 години наскоро, има споразумение с мърсисайдци за още 12 месеца, но и двете страни са твърдо решени да продължат съвместната си работа. Според английски източници шефовете на клуба имат намерението да предложат "доживотни" договори както на Мане, така и на другата африканска звезда - Мохамед Салах. Той обаче все още не е приел предложените му условия.

За да бъдат подписани подобни договори ще трябва да бъдат направени компромиси, най-вече от играчите, защото дълги договори при сегашните им възнаграждения биха разбили финансовата стабилност на клуба.

Освен че Садио Мане има желание да остане сред мърсисайдци, той е убеден, че трябва да получи изгоден договор заради невероятното си представяне през този сезон. Несъмнено успя да отмести прожекторите от Салах към себе си, а освен добрите игри на Острова, той изуми и международната сцена, където класира Сенегал на предстоящия Мондиал, а преди това спечели Купата на африканските нации с родината си.

Според въпросното издание Пари Сен Жермен също проявява интерес към звездата на Ливърпул, включително е готов да му предложи по-добри финансови условия. Нападателят изигра 41 мача за Ливърпул във всички турнири през този сезон, като се отчете с 18 гола и две асистенции. В събота той отбеляза две попадения за победата с 3:2 над Манчестър Сити в полуфинала на ФА Къп.

Ето коя е "любимата жертва" на Садио Мане!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички