Трансферни планове на "Анфилд": Ливърпул си хареса резерва на Александър-Арнолд


Трансферни планове на "Анфилд": Ливърпул си хареса резерва на Александър-Арнолд
Снимка: Getty Images/Guliver

3982 0

В Ливърпул не стоят със скръстени ръце, а кроят планове за бъдещето. На „Анфилд“ още отсега са си набелязали кандидат за наследник на Трент Александър-Арнолд.

В радара на скаутите на клуба е попаднал защитникът на шотландския Абърдийн Калвин Рамзи като потенциална опция, твърди „The ​​Sun“. Талантливият 18-годишен шотландец със сигурност няма да излезе и много скъпо на Ливърпул.

23-годишният Александър-Арнолд едва ли би се раздели скоро с Ливърпул, но на „ Анфилд“ искат да са готови и да разполагат с футболист, който да може да го замести достойно след време, а първоначално и когато се наложи да отсъства от състава.

В момента "червените" на практика не разполагат със заместник на Трент отдясно на ариегарда, като Клоп се принуждава на пуска Джо Гомес на тази нетипична за него позиция.

При положение, че „мърсисайдци“  прилапат Калвин Рамзи, то е твърде вероятно Неко Уилямс, да продължи кариерата си другаде, допълват от британското издание. Последният играе като преотстъпен във Фулъм.

Междувременно Стивън Джерард посочи кой е бил най-силният му съотборник в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички