Юрген Клоп нарече Ерлинг Холанд "звяр", вече знае как ще вкарва голове за Манчестър Сити


Юрген Клоп нарече Ерлинг Холанд "звяр", вече знае как ще вкарва голове за Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1884 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че Манчестър Сити ще се превърне в още по-силен отбор, след като "гражданите" обявиха, че Ерлинг Холанд ще облече небесносинята фланелка от следващата кампания.

Немският специалист обаче смята, че отборът на Гуардиола никога не се е въртял само около един човек и не мисли, че това би се променило от сезон 2022/23. 

Запитан на пресконференция дали Холанд ще подобри играта на Сити, Клоп отговори: "Много. Той е добър футболист, но Манчестър Сити никога не е бил и няма да бъде отбор, който печели само заради един играч".

"Те имат специфичен стил на игра и мисля, че Ерлинг бързо ще осъзнае, че ще вкарва много голове на втора греда, където ще може да си сложи крака на пътя на топката. Ще му хареса много. Той е истински звяр", прогнозира мениджърът на мърсисайдци, който очевидно вече е размишлявал върху това как ще действат "гражданите" на терена от новия сезон.

"На няколко пъти беше контузен в Дортмунд, но когато е здрав и истински звяр. За съжаление, това е много добро попълнение за Сити", добави Юрген Клоп, по отношение на нападателя, който отбеляза 85 гола в 85 мача за Борусия от януари 2020 година насам!

*Припомнете си и как Хосеп Гуардиола отговори на въпрос за Ерлинг Холанд (в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички