Ще запазят ли постовете си Тухел, Бък и Грановская при Тод Бьоли?


Ще запазят ли постовете си Тухел, Бък и Грановская при Тод Бьоли?
Снимка: GettyImages

1487 0

Британското издание "The Telegraph" внесе малко яснота относно промените, които предстоят на Челси при новия собственик. Според авторитетната медия мениджърът Томас Тухел ще получи подкрепата на бизнесмена Тод Бьоли.

Американецът ще проведе разговори с председателя на Борда на директорите в английския гранд Брус Бък и с директора Марина Грановская. Те ще обсъдят бъдещето на мениджърите в клуба. Очаква се тримата да присъстват на финала на ФА Къп, в който Челси ще спори с Ливърпул.

По-рано новият собственик на "сините" посети мача им срещу Уулвърхемптън (2:2) във Висшата лига. Той седеше заедно с Бък, който се очаква също да остане в клуба, поне по време на преходния период. Същото важи и за Грановская.

Самият Тухел не планира да напуска Челси, но предпочита да работи с руската директорка и Петър Чех. Очаква се Бьоли да разговаря с треньора преди официалното му придобиване на клуба. Той ще изрази подкрепата си към германеца и ще научи от него на какви позиции би искал да бъде подсилен отборът. Бьоли е готов да инвестира сериозно в летни трансфери.

Според "The Telegraph" Грановская, Чех и Тухел вече работят върху летните попълнения, за да бъде клубът в най-добра позиция, когато се вдигне забраната на Челси за трансфери. А ето кои играчи се очаква да напуснат и кои - да получат нови договори. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички