Поредна победа за Ливърпул: "Новите" в състава продължават да блестят (ВИДЕО)


Поредна победа за Ливърпул: "Новите" в състава продължават да блестят (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7742 0

Европейският клубен шампион Ливърпул постигна втори пореден успех в предсезонната си подготовка. Мърсисайдци победиха отбора на Брадфорд с резултат 3:1 в приятелска среща, изиграна на градския стадион в Брадфорд пред пълни трибуни.

Победата за "червените" на практика бе осигурена още през първата част. Джеймс Милнър даде аванс на своя отбор в 13-ата минута, а само две по-късно Ливърпул получи право да изпълни дузпа, от която Милнър реализира второто си попадение в мача. В края на полувремето изгряващата звезда на тима Райън Брюстър вкара и трето попадение.

През втората част играта на Ливърпул продължаваше да върви на желаното от Юрген Клоп ниво, но без повече попадения. В края на мача Брадфорд успя да върне един гол, благодарение на Ейн Дойл. По време на мача Клоп даде възможност на редица младоци да се обиграват, като стартира с почти изцяло променени състави в двете полувремена. Алекс Окслейд-Чембърлейн и Райън Брюстър отново се отличиха със силна игра, след като сториха това и срещу Транмиър в друга приятелска среща по-рано през седмицата.

Двамата футболисти са като "нови попълнения" за Ливърпул, както ги определи Клоп, тъй като те на практика не взеха участие в мъжкия отбор - Брюстър поради възрастта си, а Окс - поради контузия. Сега Ливърпул се насочва към Щатите, където ще проведе лятното си турне. Междувременно агентът на Филипе Коутиньо разкритикува ръководството на Барселона и направи интересно признание (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички