Юрген Клоп: Може да изглеждате глупаво веднъж, но не трябва да изглеждате глупаво втори път


Юрген Клоп: Може да изглеждате глупаво веднъж, но не трябва да изглеждате глупаво втори път
Снимка: Getty Images

1437 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на неговите възпитаници срещу амбициозния Брайтън в английската Висша лига.

Това ще бъде първият такъв след злощастното поражение за "червените" от Тотнъм в изминалия кръг в Северен Лондон. Преди срещата с "чайките" германският специалист бе категоричен, че неговите момчета ще се справят много по-добре срещу тима на Роберто Де Дзерби.

Коментарът на Клоп

"Ако играем като миналия сезон, отново ще получим много тежък удар. Затова трябва да го направим много по-добре и мисля, че можем. Брайтън записа няколко резултата, които не се вписват точно с пътя, по който поеха, но това е напълно нормална ситуация в развитието на един отбор. При тях станаха много проблеми, загубиха топ играчи – един, от които дойде при нас, и пак играят невероятен футбол. Не успях да гледам първото полувреме на мача им с Марсилия, в което изоставаха с два гола, но гледах второто, в което наложиха голям натиск и спечелиха точка", каза Клоп пред британските медии.

"Очакваме наистина труден мач срещу един от най-добрите отбори в лигата и един от най-добре тренираните тимове. Очаквам с нетърпение този мач, защото може да изглеждате глупаво веднъж, но не трябва да изглеждате глупаво втори път. Това, разбира се, все още може да се случи, защото те са много добри, но ние можем да се справим".

Проблемите с контузените

"Има голям шанс Коди Гакпо да се завърне след паузата за националните отбори. Той вече свали скобата и ходи нормално. От всички лоши сценарии, които бяха възможни след контузията му, стана най-доброто за него".

"Тиаго претърпя две разочарования по време на рехабилитацията. Не става дума за големи проблеми, но са достатъчни, за да го извадят отново от терена. Не става дума за същата контузия, но за подобна. Вече е досадно за него самия. Така е и за Стефан Байчетич, който игра веднъж за няколко минути, след това отново влезе за няколко минути и почувства нещо. Но това се случва след дълго отсъствие заради контузия. Ще видим дали ще могат да се върнат след паузата", добави още германският специалист.

Ливърпул влиза в срещата Брайтън в добро настроение след победата с 2:0 над Юнион Сен Жилоа в Лига Европа, ето пък какво каза Клоп за този успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички