Юрген Клоп говори за бъдещето на Наби Кейта в Ливърпул


Юрген Клоп говори за бъдещето на Наби Кейта в Ливърпул
Снимка: Getty Images

1331 0

Треньорът на Ливърпул – Юрген Клоп, отрече информациите, че халфът Наби Кейта ще напусне „Анфийлд“ през това трансферно лято. 27-годишният гвинеец няма още изиграна минута в Премиър лийг през сезона, като се появи в последните пет срещу Манчестър Сити за Къмюнити шийлд.

Според информациите бъдещето на №8 в Ливърпул далеч не е обвързано с клуба, тъй като футболистът иска да играе повече. Кейта има договор за още една година с 19-кратния шампион на Англия, но Клоп отрече, че той ще напусне клуба.

„И да не го заменим? Не, не е възможно. Не сме глупави да мислим, че играч може да си тръгне и ние да не го заменим, така че няма шанс. Задължително трябва да имаме втора опция, ако играч си тръгне“, каза германецът пред репортери.

Клоп потвърди, че е доволен от опциите си в средата на терена за този сезон, макар да има полемика по темата, но е разочарован от многото контузии след старта на сезона. „Щастлив съм, когато всички са здрави. Трябва да вземем правилния играч на правилната позиция, а не просто да купуваме. Сега имаме много контузии от това, което искахме за старт и не е приятно, но се надявам всички скоро да се оправят“, каза още той. А с кой халф може Ливърпул да смени Кейта, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички