Реал Мадрид е дал "зелена светлина" на Ливърпул за Асенсио


Реал Мадрид е дал "зелена светлина" на Ливърпул за Асенсио
Снимка: Getty Images

2890 0

Ливърпул има шанса за пореден път да привлече Марко Асенсио от Реал Мадрид, предава пресата в Испания. 26-годишният плеймейкър не е титуляр в състава на Карло Анчелоти, като италианецът предпочита Родриго или Федерио Варела в тази зона на терена.

Асенсио има 10 гола в 31 мача от Ла Лига през миналия сезон, като той стартира в 19 срещи и беше титуляр само в два мача на „кралския клуб“ за Шампионска лига. Испанецът още чака първи минути през новия сезон, след като остана неизползвана резерва срещу Айнтрахт Франкфурт и Алмерия до този момент.

Той има още година по своя договор с отбора от „Сантиаго Бернабеу“ и се очаква да напусне мадридския гранд. Mundo Deportivo твърди, че Ливърпул е бил уведомен за статута на Асенсио, като „червените“ от „Анфийлд“ нееднократно искаха през годините футболиста.

„Той е играч на Мадрид, и ако заслужава да играе, ще играе. Трябва да помним нещата, които е сторил за нас, но сега ще изчакаме 31 август, за да видим какво решение ще бъде взето“, каза Анчелоти пред репортери. А какво изпрати Садио Мане в Ливърпул, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички