"Притежава качествата, от които се нуждаем" - бивш играч на Ливърпул призова клуба да пазарува от Италия


"Притежава качествата, от които се нуждаем" - бивш играч на Ливърпул призова клуба да пазарува от Италия
Снимка: Getty Images

2879 0

Бившият футболист на Ливърпул Джон Барнс е на мнение, че Марсело Брозович от Интер би бил перфектно ново попълнение в състава на Юрген Клоп.

Мърсисайдци не стартираха добре сезон 2022/23 в английската Висша лига и записаха две поредни равенства срещу Фулъм (2:2) и Кристъл Палас (1:1). На "Анфийлд" има редица контузени - Ибрахима Конате, Диого Жота, Тиаго Алкантара, Алекс-Окслейд Чембърлейн и Наби Кейта.

Наскоро Клоп бе заявил, че Ливърпул ще действа на трансферния пазар, само ако намери подходящия футболист, но Барнс, който има 314 мача (84 гола) за клуба между 1987 и 1997 година, смята, че халфът на "нерадзурите" ще пасне идеално:

"Той ще бъде чудесна добавка към състава. Брозович е играч, който тренира здраво и може да се превърне във важна част от отбора, тъй като може да играе на няколко позиции в средата на терена", заяви 58-годишният Джон Барнс пред "Bonus Code Bets" и допълни: "Знам, че фокусът е да се вземе Белингам от Борусия Дортмунд през следващата година, но Брозович би бил перфектно попълнение. Той притежава профила и качествата, от които се нуждаем".

29-годишният хърватин е част от Интер от 2015 година насам и до момента е натрупал 291 мача във всички турнири, в които се е отчел с 28 гола и 37 асистенции. Договорът му е до 30 юни 2026 г., а порталът Transfermarkt го оценява на 40 милиона евро!

Вижте още: Бивш футболист на Барселона отиде в Близкия Изток и ще играе за шести клуб в кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички