Юрген Клоп: Докато имаме 11 играчи на терена, ще се борим за победа


Юрген Клоп: Докато имаме 11 играчи на терена, ще се борим за победа
Снимка: Getty Images/Guliver

1711 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира тежката ситуация в клуба по отношение на контузени играчи и заяви, че отборът му ще стане още по-сплотен заради поредицата кадрови проблеми. Най-тежка е ситуацията в защита, където Върджил ван Дайк и Джо Гомез са аут за дълго време след операции на коляното, а извън игра са още Трент Александър-Арнолд и Рис Уилямс.

"Във всеки сезон имаме проблеми с контузии, сега е малко различно, защото имаме сериозни контузии на една и съща позиция, което прави ситуацията трудна. Никой от нас не се самосъжалява, ситуацията е такава. В първия момент те удря, но след това започваш да мислиш по решенията. Имаме налични играчи и докато имаме 11 на терена, ще се борим за трите точки с всичко, което разполагаме", коментира Клоп пред двубоя с Лестър през уикенда.

Германският специалист разкри, че Александър-Арнолд и Джордан Хендерсън със сигурност пропускат мача с "лисиците", но Фабиньо и Тиаго Алкантара могат да се завърнат в игра. "Миналата година Лестър показа колко добър отбор е. Те са намират в добър период и имат ясна идея как искат да играят. Те са сред претендентите за всичко", каза Клоп.

Ливърпул посреща Лестър Сити в събота от 21:15 часа българско време. В този двубой Юрген Клоп може да подобри велик рекорд на Боб Пейсли (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички