Клоп иска да тренира Килиан Мбапе още през следващия сезон


Клоп иска да тренира Килиан Мбапе още през следващия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1064 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има една голяма цел, която иска да привлече на "Анфийлд". Той се надява, че нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще бъде негов възпитаник през следващия сезон.

Слухове, свързващи Мбапе с трансфер на "Анфийлд", се носят вече няколко месеца, а поражението от ПСЖ във финала на Шампионска лига от Байерн Мюнхен през август само ги подсили. Самият Мбапе всячески подгрява спекулациите с коментари с ласкави думи по адрес на Клоп и неговия отбор.

Според каталунското издание Sport, Килиан остава основна цел за Реал, въпреки кризата. В Мадрид обаче може да се сблъскат със сериозната конкуренция от страна на Ливърпул в борбата за 20-годишния французин. Преимущество за "червените" се явява това, че Мбапе е привърженик на Клоп, както и контракта му. Споразумението с ПСЖ е до 2022 г. и засега няма никакви индикации, че може да бъде продължено. Това само може да подтикне френския шампион към раздяла с нападателя през лятото на 2021 г. Междувременно Килиан Мбапе постави условието си пред ПСЖ за нов договор с клуба (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички