"Упс": Трент свали твърде много гащите си - видя се интимност, а след това избухна с пас (ВИДЕО)


"Упс": Трент свали твърде много гащите си - видя се интимност, а след това избухна с пас (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1515 0

Ливърпул излезе в задължителен за спечелване сблъсък срещу Шефилд Юнайтед като гост. Евентуална победа ще доближи мърсисайдци до Арсенал на две точки от Арсенал и в същото време ще им гарантира, че ще останат пред шампиона Манчестър Сити в подреждането.

След първото полувреме футболистите на Юрген Клоп имаха минимален аванс в резултата. Те доминираха над опонента си и контролираха повече топката, като създаваха и повече нападания, но въпреки това съперникът показа, че контраатакува много опасно.

Единственото попадение след 45 минути игра пък бе дело на капитана на гостите Върджил ван Дайк. Той се освободи от опеката си и остана непокрит, за да бъде намерен от великолепно центриране от ъглов удар на Трент Александър-Арнолд.

Действието се разви в 37-ата минута, а нидерландският централен защитник засече топката с крак и не остави никакъв шанс на противниковия страж. Любопитен момент обаче заснеха камерите непосредствено преди това.

Докато се приготвяше да изпълни корнера, Трент дръпна надолу гащите си. Твърде много. Така се видя малко от седалишната му част. Вижте куриозните кадри по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички