Клоп се прехласна: Не мисля, че някога съм виждал мач с толкова красиви голове!


Клоп се прехласна: Не мисля, че някога съм виждал мач с толкова красиви голове!
Снимка: Getty Images

1754 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп се възхити на головете, които неговият тим отбеляза срещу Фулъм. Двубоят от Висшата лига завърши с победа за мърсисайдци с 4:3, след като тимът на Клоп вкара в 87' и 88'.

"Не мисля, че някога съм виждал мач с толкова красиви голове, Но бяхме малко глупави и почти загубихме мача. През първото полувреме подарихме на съперника голове, като се защитавахме ужасно", започна коментара си Клоп, цитиран от "Sky Sports".

"Във футбола всичко се решава от детайлите. Играхме наистина добре и направихме много добри неща, но на полувремето резултатът заслужено беше 2:2. Противникът продължи да играе и направи резултата 3:2 за тях.

Всеки в екип на Фулъм си мислеше, че това може да е краят, но тогава вкарахме два гола от световна класа. Няколко пъти сменихме нашата система. Имахме някои напрегнати моменти и трябва да отдадем дължимото на Фулъм. Те имаха многодобра идея в играта си и ни създаваха проблеми", допълни германецът. Тук можете да видите гола на Трент-Александър Арнолд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички