Управата на Челси взе решение за бъдещето на мениджъра Греъм Потър


Управата на Челси взе решение за бъдещето на мениджъра Греъм Потър
Снимка: Getty Images

1706 0

Новата управа на английския гранд Челси е взела решение, касаещо бъдещето на мениджъра Греъм Потър след загубата на тима от Манчестър Сити във Висшата лига вчера (5 януари), твърди журналистът Мат Лоу.

Според информацията бордът на директорите на "сините" продължава да има доверие на британския специалист, въпреки че тимът е в серия от незадоволителни резултати и се намира на десетата позиция в английския елит.

Според мнозина лошата форма на лондончани се дължи на редицата футболисти, които са в лазарета на "Стамфорд Бридж".

"Сините" останаха без Рахийм Стърлинг и Кристиан Пулишич, които получиха травми и трябваше да бъдат извадени наложително по време на мача срещу "гражданите".

Мейсън Маунт също се присъедини към растящия списък с контузени преди мача, като Рийс Джеймс, Бен Чилуел, Уесли Фофана, Н'Голо Канте, Армандо Броя също са с контузии.

Греъм Потър също нямаше предсезонна подготовка с отбора си и не можа да купи играчите, които отговарят на стила му за игра, тъй като наследи Томас Тухел малко след старта на кампанията.

Със само 25 точки от 17 мача, Потър е подложен на натиск да постига резултати след покупките на стойност 330 милиона евро на трансферния пазар досега, след като консорциумът, воден от Тод Боули, пое ръководството на Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде акостира Роберто Ди Мато, който спечели Шампионска лига начело на Челси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички