Натискът към Греъм Потър расте, но той не се страхува да поеме отговорност


Натискът към Греъм Потър расте, но той не се страхува да поеме отговорност
Снимка: Getty Images

1221 0

Греъм Потър пое отговорността за загубата на Челси и възнамерява да "прескочи всяка буря" след поражението с 1:0 на "Стамфорд Бридж" от Манчестър Сити.

Шесто поражение през кампанията оставя Челси на 10 точки зад четвъртото място, като "сините" са толкова близо до зоната на изпадащите, колкото и до местата в Шампионската лига. Загубата също дава на отбора на Потър мрачен рекорд в последните осем игри, само с една победа и четири загуби, общо само шест точки от възможни 24.

Потър имаше доста лош късмет с контузии, като загуби Рахийм Стърлинг и Кристиан Пулишич рано срещу отбора на Пеп Гуардиола, веднага след травмата на Мейсън Маунт по време на тренировка, но той не използва претъпканата стая за лечение като извинение.

"Като вземете предвид всичко, от гледна точка на загубата на Рахийм много рано, както и на Пулишич, момчетата дадоха всичко от себе си", каза Потър пред Sky Sports. "Беше оживено представяне, имахме няколко възможности срещу топ отбор. Освен резултата – никога не обичаш да губиш – гордея се с играчите от гледна точка на всичко, което дадоха.

Трудно е в момента, трябва да призная, и съчувствам на момчетата. Трябва да се държим заедно. Беше разочароващо да загубим момчетата, но играчите, които влязоха, играчите, които бяха на терена, дадоха всичко от себе си и това е всичко, което можете да поискате."

А ето какво каза и Хосеп Гуардиола след срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички