Юнайтед усилва охраната на Ед Уудуърд на "Олд Трафорд"


Юнайтед усилва охраната на Ед Уудуърд на "Олд Трафорд"
Снимка: Guliver/GettyImages

1346 0

Манчестър Юнайтед ще предприеме допълнителни мерки, за да осигури безопасността на своя вицепрезидент Ед Уудуърд, след като домът му бе атакуван от гневни фенове. Привържениците мятаха горящи факли към къщата на директора и заляха с боя вратата на къщата.

От ръководството са решили да засилят охраната на Уудуърд по време на мачовете, които ще се играят на "Олд Трафорд". Мярката е, защото в клуба се опасяват от нови нападения над своя служител. Според няколко английски медии, в началото на януари в Юнайтед са провели няколко срещи, за да се обсъди как биха могли да се предодвратят евентуални атаки към Уудуърд.

Както е известно, нападението над дома му не е първото, което преживява клубният вицепрезидент. В деня след като стана ясна заплата на Уудуърд (3,1 млн. паунда годишно), той беше осмян от фенове с обидни подвиквания по време на Манчестър Юнайтед - Норич (4:0). Преди атаката на дома му пък оривърженици скандираха "Ед Уудуърд, умри!" по време на мача с Транмиър. Вижте в този материал една от основните причини феновете да не харесват вицепрезидента си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички