Бивш нападател от Висшата лига: Манчестър Юнайтед вече не може да привлече големи нападатели


Бивш нападател от Висшата лига: Манчестър Юнайтед вече не може да привлече големи нападатели
Снимка: Guliver/GettyImages

3615 0

Бившият нападател на Челси Ейдур Гудиьонсен каза, че трансферът на Одион Игало в Манчестър Юнайтед в последния ден от трансферния прозорец е доказателство, че клубът вече не предизвиква интереса на големите нападатели в световния футбол. През последните няколко месеца „червените дяволи“ бяха свързвани с редица реализатори, сред които и Ерлинг Холанд, който обаче предпочете да облече фланелката на Борусия Дортмунд.

Оле Гунар Солскяер бе в сериозно търсене на нападател, след като основният атакуващ играч и голмайстор на отбора Маркъс Рашфорд се контузи и се оказа, че ще отсъства до април месец. Гудиьонсен коментира ситуацията в клуба пред „Скай Спортс“. „В такъв етап от сезона най-добрите нападатели в Европа не са в състояние да бъдат трансферирани. Мисля, че случаят с Игало го показва. Не мисля, че най-добрите нападатели имат желание да играят в Юнайтед вече. Игало е най-големият късметлия. Отиде в Китай, не бе в Европа, никой не знаеше какво се случва с него от периода му в Уотфорд преди две години и половина и изведнъж той е под наем в Манчестър Юнайтед. Те имаха нужда от някого. Не мисля, че той им беше цел номер едно и ще се изненадам, ако е бил и цел номер две“ каза исландецът.

Все още не е ясно кога нигерийският нападател ще направи дебюта си за Манчестър Юнайтед. Според един от бившите му треньори това може и да не е много скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички