Юнайтед иска звезда на Саутхемптън, но Тотнъм му "бие" контра


Юнайтед иска звезда на Саутхемптън, но Тотнъм му "бие" контра
Снимка: Getty Images

2042 0

Манчестър Юнайтед е уведомил Саутхемптън, че има афинитет в това да закупи бранителя Кайл Уокър-Питърс. „Светците“ пък са съобщили на колегите си от северозападна Англия, че ще искат поне 40 милиона паунда за услугите на англичанина.

На фона на слабите изяви на „светците“ през миналия сезон, мениджърът Ралф Хазенхютел направи доста попълнения през лятото. Въпреки това Саутхемптън трудно ще задържи най-добрите си играчи в дългосрочен план, а това е нещо, което е особено вярно за Уокър-Питърс.

След трансфера му на „Сейнт Мерис“ под наем от началото на 2020-а година бранителят има 72 мача за клуба, след като беше и закупен от Тотнъм.

Развитието му на южния бряг наскоро доведе и до повиквателна за националния отбор на Англия, като крайният защитник вече записа два мача за „трите лъва“.

Последните информации на медиите на Острова твърдят, че бившият футболист на Тотнъм Хотспър не е склонен да удължи договора си с настоящия клуб, който му е до 2025-а година. Именно заради това шефовете на Саутхемптън са наясно, че е вероятно да приемат оферта за своя футболист, но тя не бива да е по-малка от 40 милиона лири.

Смята се също така, че „шпорите“ имат опцията да си върнат юношата срещу 30 милиона паунда, като тази клауза изглежда реалистична, ако футболистът направи още един силен сезон.

А къде трябва да продължи кариерата си CR7, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички