Магуайър се закани на Ливърпул и надъха феновете на Манчестър Юнайтед


Магуайър се закани на Ливърпул и надъха феновете на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4150 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър призна, че Ливърпул е клубът, който иска да победи повече от всеки друг отбор през новия сезон. "Дяволите" загубиха от мърсисайдци с 0:5 на "Олд Трафорд" през миналата кампания, което бе огромен удар по реномето на тима. 

В предсезонната подготовка обаче "червените" демонстрираха отлично настроение и добра игра, за да победят Ливърпул с 4:0 в приятелска среща. Магуайър добре осъзнава грешките от миналия сезон както в личен, така и в отборен план, като се надява да ги изчисти за новата кампания.

„Миналата година беше разочароваща - в индивидуален план не играх добре и като отбор със сигурност не играхме добре“, каза Магуайър пред фенове в Мелбърн, цитиран от Manchester Evening News.

„Но една добра кариера може да продължи 10 до 15 години и е съвсем нормално да се преминава през някакви трудности. Ще трябва да се бориш, ще имаш неуспехи и миналата година със сигурност беше крачка назад за мен по пътя в моята кариера.

Ерик и неговият треньорски щаб въвеждат своите идеи и в първите два мача видяхте малки проблясъци. Работим, за да бъдем готови за първия мач от Висшата лига, това е важното. Всичко, което правим сега се изгражда за тази първа игра", заяви Магуайър, като добави, че иска да победи Ливърпул повече от всеки друг през новия сезон. 

Междувременно друга звезда на Манчестър Юнайтед призна, че ненавижда Ливърпул (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички