Коя е прелестната Валентина? Изкушението, което вдъхновява Енцо Фернандес (СНИМКИ)


Коя е прелестната Валентина? Изкушението, което вдъхновява Енцо Фернандес (СНИМКИ)

2667 0

Засилени информации в самия край на зимния трансферен прозорец свързват звездата на Бенфика - Енцо Фернандес, с почти сигурен трансфер в един от европейските колоси Челси.

31-и януари е крайният срок за осъществяване на евентуална сделка. Ако тя стане факт, то феновете на лондончани ще могат спокойно да се радват на изявите на новата си звезда, както и да плакнат окото с прелестната му приятелка.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ВАЛЕНТИНА ВИЖТЕ ТУК

22-годишната Валентина е заедно с 21-годишния си приятел Енцо от 2019-а година. Младата двойка има дъщеря на име Оливиа, която им се ражда преди 2 години.

Двамата се срещат, когато Валентина кара образованието си за учител по английски в Аржентина. Между тях веднага "прехвърчат искри" и малко по-късно любовта казва своето. Миналото лято, когато Енцо приема офертата на Бенфика, без да се замисли Валентина се мести в Португалия, за да бъде неотлъчно до него.

Тя е популярна в социалните мрежи. Профилът ѝ в "Инстаграм" има повече от 400 000 последователи. Тя редовно качва красиви снимки на себе си, дъщеря си или приятеля си. Ако трансферът в Челси стане факт, Валентина ще се радва на още по-осезаем интерес онлайн.

Ето какво отговори треньорът на Бенфика Роджър Шмид на въпрос отива ли Фернандес в Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички