Лестър Сити подчини Уотфорд в снежна виелица при завръщането на Клаудио Раниери


Лестър Сити подчини Уотфорд в снежна виелица при завръщането на Клаудио Раниери
Снимка: Gulliver/GettyImages

1025 0

Джейми Варди вкара два гола, за да може Лестър Сити да победи Уотфорд с 4:2 в изключително вълнуващ мач и натъжи Клаудио Раниери при завръщането му на „Кинг Пауър Стейдиъм”.

Раниери е мениджър на Уотфорд и се изправи за пръв път срещу Лестър, с който стана шампион през 2015/16, но получи страхотен прием от феновете на домакините.

Срещата бе вълнуваща и изиграна в условия на виелица, а „стършелите” преклониха глава пред по-солидния си съперник.

Джеймс Мадисън откри резултата след карамбол в наказателното поле на гостите в 16-ата минута. Те имаха шанс да изравнят след половин час игра, когато Уилфрид Ндиди неумело спъна Еманюел Денис, а ударът на Джошуа Кинг от дузпата влетя в горния ъгъл.

Домакините върнаха преднината си четири след това, след като Мадисън достави от ъглов удар за непокрития Варди, който с глава направи 2:1. Миг преди края на първата част пък Варди вкара втория си гол и донесе солиден аванс на „лисиците”.

Еманюел Денис намали пасива на Уотфорд с попадение в 61-ата минута, но Лестър бързо възстанови предимството си от два гола, когато Харви Барнс намери Адемола Лукман, който отблизо реализира – 4:2.

Победата прати Лестър на деветото място, докато Уотфорд остана 16-и и е с четири точки над зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички