Уест Хем не вкарва голове, но купува защитници


Уест Хем не вкарва голове, но купува защитници
Снимка: Getty Images/Guliver

1841 0

Уест Хем е постигнал договорка с Челси да привлече левия бранител Емерсон Палмиери срещу 15 милиона паунда, твърди Фабрицио Романо.

28-годишният Палмиери не може да играе редовно за „сините“, след като тимът взе през миналото лято Бен Чилуел, а тази Марк Кукурея и остава трети избор за Томас Тухел.

През последните няколко седмици шефове на „чуковете“ са водили преговори с градския си съперник и самият футболист и са стигнали до разбирателство.

Романо добавя, че тимът от източен Лондон ще плати веднага 13 милиона на Челси, след което ще има два под формата на бонуси и ще парафира договор за пет години с клуба от „Лондон Стейдиъм“. Емерсон пък ще премине медицински прегледи в следващите часове и се очаква анонсирането за трансфера да стане минговено.

Дейвид Мойс беше в търсене на нов ляв бек, след като единствената опция за мениджъра на Уест Хем на тази позиция беше 32-годишният Аарън Кресуел. Уест Хем е единственият отбор в Премиър лийг, който в първите три мача няма отбелязан гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички