Челси е "на зор" за нападатели и поглежда към добре познато име?


Челси е "на зор" за нападатели и поглежда към добре познато име?
Снимка: Getty Images

2607 0

Челси и Томас Тухел продължават да търсят подходящ нападател за "Стамфорд Бридж", на който безспорно има липса на качествено остриета. Вестник Sport обаче съобщава, че скоро може да се завърне едно добре познато лице на столичани.

Става въпрос за нападателя Алваро Мората, който изкара последните два сезона под наем в Ювентус. За Тухел и компания първи вариант остава тарана на Барселона - Пиер-Емерик Обамеянг, но при провалена сделка се очаква да бъде погледнато към испанеца, който е собственост на Атлетико Мадрид.

Националът записа общо 67 срещи в Серия А за "зебрите" през последните две кампании. Той успя да отбележи 20 попадения и да се отчете с 16 асистенции.

Алваро Мората беше в Челси в периода между 2017 и 2020 година, а в момента е собственост на "дюшекчиите" до края на настоящия сезон. Поради тази причина за правата му ще трябва да бъде платена трансферна сума, ако купувачът е решен да го привлече в скоро време.

Вижте най-интересните покупки през настоящия летен трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички