Уест Хем - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?


Уест Хем - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2239 0

Тази вечер от 21:00 часа Уест Хем посреща Манчестър Юнайтед в мач от 35-ия кръг на Висшата лига. И двата тима имат сериозни цели пред себе си.

"Чуковете" се борят за оцеляване в английския елит, след като заемат 15-ата позиция в класирането. Те се намират на 4 точки над опасната зона. Същевременно, тимът е полуфиналист в Лига на конференциите и има добри шансове за финал.

Лондончани допуснаха 3 загуби в последните си 3 мача от първенството, но два от тях бяха срещу силни съперници - Ливърпул и Манчестър Сити.

Манчестър Юнайтед се бори за третото място в класирането в края на сезона. Съперници са им силният тим на Нюкасъл и мотивираният разбуден гранд Ливърпул.

В същото време "червените дяволи" не показват силната игра, която демонстрираха през зимата, а са засегнати и от няколко контузии на важни играчи.

Двубоят Уест Хем - Манчестър Юнайтед ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички