Наглост! Фен на Уест Хем шмърка кокаин от главата на друг на трибуните (ВИДЕО)


Наглост! Фен на Уест Хем шмърка кокаин от главата на друг на трибуните (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2452 0

Фенове на английския Уест Хем показаха непростимо поведение на трибуните по време на 1/8-финала в Лига Европа срещу АЕК, който се състоя е Ларнака, Кипър.

В мрежата попадна видео, което показва как двама от тях употребяват наркотици директно на трибуните. Единият изсипва бял прах, вероятно кокаин, върху голата глава на друг, след което го смърка с навита банкнота. Зад тях се чува силен смях, което показва, че останалата част от публиката наоколо насърчава действията им.

От клуба реагираха бързо и осъдиха случилото се. "Чуковете" са предали данните за двамата нарушители на полицията. От Уест Хем обявиха, че са деактивирали картите на привържениците и те може да получат забрана да посещават мачове на тима за неопределено време, пише The Sun.

В Турция пък тези дни се проведе скандален мач, през цялото време в който фенове на домакините хвърляха по гостите бомбички ни ножове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички