Ерик тен Хаг с призив към играчите на Манчестър Юнайтед след 0:1 срещу Брайтън


Ерик тен Хаг с призив към играчите на Манчестър Юнайтед след 0:1 срещу Брайтън
Снимка: Getty Images

1740 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, призова своите футболисти да бъдат по-клинични пред вратата на съперника и да не се отпускат в края на мачовете! Мениджърът направи този коментар след загубата от Брайтън с 0:1, която дойде след дузпа дълбоко в добавеното време на отложената среща от 28-ия кръг на Висшата лига:

"Всяка загуба ти носи разочарование, но тези в последните секунди са най-дразнещи", категоричен бе нидерландецът, който допълни: "Първите минути могат да опишат този мач по перфектен начин - създадохме добро положение, но не успяхме да го вкараме. В ответната атака пък позволихме на Брайтън да стигне до реален шанс, който си беше направо подарък".

"В края на мача се стигна и до този неприятен гол... Ако не вкарваме положенията си и не печелим, то поне трябва да се стараем да не губим двубоите!", призова Тен Хаг, а на въпрос дали резултатът се дължи на преумора, той отговори по следния начин:

"В последните пет мача записахме четири победи и едно равенство. Бяхме в добра серия и играта ни се подобряваше. Просто трябва да бъдем по-клинични в атака и да не се отпускаме до самия край!".

"Червените дяволи" останаха на 4-то място във временното класиране с актив от 63 точки - две по-малко от третия Нюкасъл и четири повече от петия Ливърпул (мърсисайдци дори са с 1 изигран мач повече). Следващият мач за Юнайтед е на 7 май - гостуване на Уест Хям (21:00 ч. българско време).

*Още новини за английски футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички